fbpx
La teva cistella: 0 items - 0,00€ 0

Avis legal

Aquesta web ha estat creada per Vins Grau S.L. El simple fet d’accedir a aquesta pàgina web implica el coneixement i acceptació dels següents termes i condicions.

1. Titularitat de la web.

El nom de domini, www.cellergrauigrau.com, està registrat a favor de Vins Grau S.L., NIF : B60721792 Crta. C-37 d’Igualada a Manresa, Km 75,5 08255 Maians (Castellfollit del Boix) Barcelona Espanya.

Tel : (+34) 938.356.002
Fax : (+34) 938.356.812
email : info@cellergrauigrau.com

2. Propietat intel·lectual de la web i de tots els seus continguts.

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta web i el seu disseny gràfic, són titularitat exclusiva de Vins Grau S.L. Per tant queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa del mateix. Igualment, tots els noms comercials, imatges, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en aquesta web estan protegits per llei.

Les referències a marques comercials o marques registrades o signes distintius, ja siguin de titularitat pròpia o de terceres empreses, porten implícites la prohibició sobre el seu ús sense el nostre consentiment o el dels seus legítims propietaris. En cap moment, tan sols manifestació expressa a l’accés o ús de la pàgina web o dels seus continguts, atorga a l’usuari dret algun sobre les marques, logotips, i signes distintius en ell inclosos els protegits per llei.

3. Contingut de la web i enllaços.

L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta web. L’accés i navegació en aquesta web implica acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d’ús continguts en ella. El simple accés no implica l’establiment de cap tipus de relació comercial entre Vins Grau S.L. i l’usuari.

Vins Grau S.L., no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la pàgina web, sent d’exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o be els utilitza.

Tampoc s’assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços o buscadors des de la pàgina web www.cellergrauigrau.com. La presència d’aquests enllaços tenen una finalitat informativa, que en cap cas implica una invitació a la contractació de productes o serveis que s’ofereixin en la web destí.

4. Intercanvi o difusió d’informació.

Vins Grau S.L. declina tota responsabilitat que es derivi de l’intercanvi d’informació entre usuaris a través de web. Especialment no ens fem responsables de l’ús que els menors pugin fer de la mateixa.

5. Actualització i modificació de la pàgina web.

Vins Grau S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva web, i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir cap responsabilitat pel fet de fer-ho.

6. Indicacions sobre aspectes tècnics.

Vins Grau S.L. no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar dels problemes tècnics o errors en els equips informàtics, no imputables a la nostra empresa, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’internet, així com els desperfectes que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Vins Grau S.L. Tampoc ens responsabilitzem del mal ús que pugui realitzar-se d’aquesta web.

Vins Grau S.L. no garanteix l’absència de virus o altres elements que poguessin causar danys en els sistemes informàtics, en els documents electrònics o en els fitxers d’usuari d’aquest lloc web o de llocs web de tercers, per el que no ens responsabilitzem dels perjudicis que es poguessin produir per aquestes causes.

També queden fora de tota responsabilitat davant possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de fonts alienes a nosaltres.

7. Tractament de dades de l’usuari.

En compliment d’allò establert en la llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vins Grau S.L., informa als seus clients de que tantes dades personals li facilitin a través de la pàgina web o d’altres medis, seran inclosos en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de Vins Grau S.L.

La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió de la relació comercial establerta en cada cas i enviar ofertes comercials en el futur sobre productes i serveis que puguin resultar d’interès als nostres clients.

Vins Grau S.L. garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D’aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret de dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-les i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Per tant, tota la informació sobre els nostres clients no serà utilitzada amb propòsits comercials ni serà cedida a tercers.

Els clients de Vins Grau S.L. podran en tot moment fer us dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho per escrit a la nostra direcció postal, o correu electrònic info@cellergrauigrau.com

8. Legislació i jurisdicció aplicable.

En caràcter general, les relacions amb els nostres clients, que es derivin de la prestació dels serveis continguts en la nostra Botiga Online, estan sotmeses a la legislació i la jurisdicció espanyola.

Els usuaris de la nostra web són conscients de tot allò exposat i ho accepten voluntàriament.

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells . les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, Banc Emissor, Comerciant, titular de la targeta, o targetes.

A més, la venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys està prohibida explícitament.