fbpx
La teva cistella: 0 items - 0,00€ 0

Distribuïdora de vins

A Celler Grau i Grau comptem amb una gran varietat de vins amb Denominació d’Origen Pla de Bages. Aquesta denominació, situada al cor de Catalunya, ens atorga la peculiaritat d’aconseguir vins molt concentrats, tant en color com en perfil aromàtic.

Ens agrada treballar amb cura i dedicació, aportant a cascun dels nostres vins els valors i tradicions adquirides al llarg de cinc generacions dedicades al món del vi. Aquesta manera de treballar ens ha portat a poder presentar, aquest darrer any, la primera gamma de vins ecològics, formada per un total de cinc referències.

Al nostre catàleg trobaràs des de la gamma més exclusiva i d’edició limitada, pels clients més sibarites, fins a vins més frescos i fàcils al paladar, per al públic més principiant. Tots ells elaborats amb la mateixa professionalitat i dedicació que fan que puguem presumir d’uns vins d’alta qualitat.

Distribuïdors

Si ets un distribuïdor i estàs interessat a conèixer els nostres vins per afegir-los al teu catàleg de productes, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de fer-te una visita.

Botigues

Vols oferir als teus clients uns vins amb identitat que reflecteixen variades expressions de la terra on han estat cultivats? Posa’t en contacte amb nosaltres i estarem encantats de visitar-te.

    Parlem?

    Deixi'ns les seves dades i ens encarregarem de fer-li arribar la millor oferta.