fbpx

Al fi ha arribat l’estiu! És època de fer tota mena d’activitats a l’aire lliure: passar un dia a la platja, excursions a la muntanya, passejar per la ciutat… i et proposem una de no tan usual: practicar enoturisme! És per això que us volem donar 5 raons perquè feu activitats d’enoturisme al Celler Grau i Grau.

Per començar, esclarirem el concepte enoturisme.

Què és?

També es coneix com turisme enològic. I, com diu el nom, consisteix a fer turisme a zones de producció vinícola.

Té relació directa amb el turisme gastronòmic i amb el cultural. Una bona manera d’aprendre d’aquests dos mons que tenen molt en comú.

Quines són les zones de producció vinícola?

A nivell Espanya, n’hi ha moltes per escollir! Nosaltres, concretament, destaquem la zona de la Denominació d’Origen Pla de Bages, on es troba el nostre celler.

Els vins Grau i Grau neixen a una zona privilegiada que se situa entre diferents sistemes muntanyosos de Catalunya. Comptem amb unes condicions climàtiques i de relleu avantatjoses.

Si estàs pensant a realitzar una ruta enològica per Catalunya, aquí et donem alguns consells perquè el viatge sigui inoblidable!

Per què hauria de fer-ho?

Aquí entra en joc l’assumpte d’aquest post. Us detallem 5 raons per fer enoturisme al celler!

enoturisme al celler

1. Endinsar-te en la cultura vitivinícola

La història del celler, com elaborem els vins, el raïm autòcton del Pla de Bages (Picapoll)… a les nostres visites guiades coneixeràs tota mena de detalls sobre el que fem i, per descomptat, d’on prové la nostra passió per l’enologia.

I per acabar amb una activitat tan enriquidora, farem un tast dels vostres vins preferits 🙂 aneu pensant quins en seran!

2. Visita guiada per les vinyes

Si vols veure les nostres vinyes de ben a prop, tens l’oportunitat a les visites guiades que fem. També veuràs la resta d’instal·lacions, per exemple on envelleix el vi.

No només és una excusa per visitar-nos, ho és a més per aprendre sobre el nostre món.

3. Conèixer com és la professió de l’enologia

A mesura que fem la visita, et donarem detalls i pinzellades de la professió a la qual dediquem el nostre temps.

Esperem conèixer les vostres inquietuds i dubtes perquè els puguem resoldre junts i aprendre!

4. La millor manera d’estar en contacte amb la natura

Els amants de la natura esteu d’enhorabona, perquè fer una visita enoturística és la clau per trobar-vos envoltats d’un entorn inigualable!

La flora i la fauna són presents a totes les regions vinícoles. No perdeu l’oportunitat de ser testimonis d’això.

enoturisme al celler

5. Una activitat diferent, i divertida!

I si voleu fer una activitat encara més divertida i dinàmica, us proposem el nostre big scape! 😀 Una nova manera de visitar les vinyes del Celler Grau i Grau. Accepteu el repte d’en Jaume?

L’enòleg del celler ha trobat diferents objectes escampats per la finca i creiem que guarden relació amb el seu avantpassat, en Jaume Grau, qui diuen que havia creat la fórmula per elaborar el vi més bo del món. Misteriosament, però, aquesta fórmula va desaparèixer fa anys i ara sou vosaltres els encarregats de recuperar-la… en 90 minuts!

Aquí trobareu més informació sobre l’activitat del big scape.

Encara necessites més raons per visitar-nos? No dubtis a contactar-nos per concretar hora, t’assegurem un dia gratificant!

Deixa un comentari