Saltear al contenido principal

L’enoturisme a Celler Grau i Grau

Avui et descobrim totes les propostes enoturístiques que pots trobar al nostre celler. Una manera diferent de descobrir Catalunya i les seves riqueses.

2021 continua sent un any complicat degut a la pandèmia, i per això, des de Celler ens comprometem a que tingueu una vetllada amb nosaltres 100% segura.

Pots visitar el nostre celler de 3 maneres diferents, totes elles inclouen una ruta per la nostra història i les nostres vinyes, així com un tast dels nostres productes, sempre envoltat de la natura del cor del Pla de Bages.

Ets tu qui decideix quina de les 3 propostes s’adapta més als teus gustos:

1. Descobreix l’enoturisme

Aquesta proposta inclou una visita a les vinyes on descobriràs les diferents varietats de raïm cultivades, una visita guiada al celler i la sala d’envelliment, on aprendràs com s’elabora el vi de les diferents varietats i finalment una degustació on aprofundirem més en els vins seleccionats.

Amb un total de 2 hores descobriràs tots els secrets del nostre celler.

Pots completar la visita dinant al restaurant Ca l’Andorrà, on podràs degustar un menú realitzat amb productes de la terra i maridat amb els nostres vins

Aquí tens més informació sobre la visita i els preus.

2. Ruta enològica

Aquesta opció parteix de la base de “Descobreix l’enoturisme” i amplia les seves parts. Amb un total de 3 hores, podràs aprofundir molt més a les vinyes i les varietats de raïm, el celler i la sala d’envelliment i, a més, centrarem la ruta en la Col·lecció Grau i Grau, els nostres vins més selectes.

En aquesta ocasió, realitzarem un total de 3 tasts al llarg de la visita i podràs convertir-te en un expert enòleg.

Aquí tens més informació sobre la visita i els preus.

3. Big scape, resol l’enigma.

La tercera opció és la variant més diferent i divertida, els famosos room scapes arriben al Pla de Bages.

L’enòleg de Grau i Grau va descobrir la fórmula per elaborar el vi més bo del món però fa anys, va desaparèixer.

En 90 minuts, haureu de descobrir quina és aquesta famosa fórmula amb pistes que trobareu escampades per tota la nostra finca, però això no és tot, un altre equip intentarà trobar la fórmula abans que vosaltres. Accepteu el repte?

Aquí tens més informació sobre la visita i els preus.

Celler Enoturisme

 

Aquestes són pes nostres tres opcions amb les que aquest estiu, podràs furgir de la massificació del turisme i descobrir, envoltat de natura, el vi i els secrets del Pla de Bages amb les nostres visites guiades.

Quines varietats de vi es cultiven a Catalunya? Què és la DO Pla de Bages? Què té la nostra terra que fa els vins tan especials? Com es marida correctament?

Totes aquestes preguntes i moltes més, les resolem a les nostres visites d’enoturisme. Si necessites més informació o vols concertar una d’aquestes 3 visites, entra en aquest link i surt de dubtes!

Celler enoturisme

T’esperem amb els braços oberts a Celler Grau i Grau!