fbpx

És la tercera vegada que viatgem a Ciudad Real per assistir a un dels esdeveniments enològics més importants d’Espanya: Fenavin. Es considera la fira de referència dels vins espanyols i és clau per reunir cellers de tot el país. Fenavin 2019 ha acollit aproximadament 2.000 cellers, un 8% més que l’anterior edició, el 2017. Així ho explica la Interprofessional del Vi.

El que fa especial aquesta fira és que s’utilitza com a eina per impulsar el sector vitivinícola a nivell nacional i, per descomptat, internacionalment. Aquí trobem, doncs, una balança entre l’oferta i la demanda de cellers i contactes interessats en els productes exposats.

Durant els tres dies que dura la fira, desenes de denominacions d’origen d’Espanya, entre les quals es troben algunes de Catalunya, hem exposat els nostres productes per donar-los a conèixer entre el mercat internacional. Als pavellons assistien tant contactes i clients actuals com de nous que s’han interessat pels vins i caves espanyols.

fenavin 2019

 

Una fira enfocada a professionals internacionals

Milers de visites provenen d’altres països de diferents continents per tal de portar productes espanyols als seus llocs de procedència. Concretament, van assistir a Fenavin 2019 més de 495.000 contactes comercials!

Per nosaltres, això és una gran oportunitat d’estar presents a altres llocs i que tothom pugui gaudir dels caves i vins Grau i Grau.

L’exportació, el nostre objectiu

Un dels nostres principals objectius és augmentar l’exportació. Volem seguir obrint nous mercats, tal com estem fent actualment, garantint la qualitat dels nostres productes.

Generalment, els visitants de Fenavin s’interessen pels caves i vins espanyols, i així ho han demostrat a l’estand de Celler Grau i Grau. El més important és que es valori la feina que fem i la nostra dedicació per la vinya!

Visites i reunions interessants

Aquesta fira ens ha permès treballar dos aspectes importants:

  1. Rebre visites d’actuals clients d’exportació, com són els nostres clients de Polònia, Berlí i Perú.
  2. Conèixer contactes nous i molt interessats del Japó, Xina, Colòmbia i Alemanya.

Un dels visitants destacables prové de Mèxic. Fa temps va visitar el celler i ara ha tingut l’oportunitat de tastar un altre cop els vins de Denominació d’Origen Pla de Bages. Podem dir que tenim bones expectatives quant al mercat mexicà.

clients fenavin 2019

 

Han estat tres dies de molta feina, però ha valgut la pena. Assistir a aquest tipus de fires és una gran oportunitat per donar-nos a conèixer a tot el món, així ho vàrem fer també a Prowein 2019. No perdis de vista les nostres xarxes socials per trobar-nos en pròximes dates!

Deixa un comentari