skip to Main Content

Com preparar i maridar un bon vermut!

El vermut és per gaudir a l’estiu!

L’estiu és temps de compartir moments especials amb amics i família i si hi ha algun element que no hi pot faltar és el vermut.

Perquè si hi ha alguna beguda estrella amb la que podem brindar aquests dies, sense dubte, aquesta és el vermut. Ja has provat el nostre? El vermut 4 Arreplegats, serà la sensació del teu estiu.

Gràcies a la seva àmplia varietat d’aromes i sabors que guarda en el seu interior, és una beguda que marida molt bé amb una gran varietat de tapes i plats lleugers. Ens ofereix grans possibilitats de maridatge. T’ho expliquem tot a continuació!

Amb què maridar el nostre vermut 4 Arreplegats per gaudir del millor aperitiu?

Un vermut negre com el nostre, gràcies al seu toc més amarg i intens, marida a la perfecció amb tapes d’anxoves al natural, cloïsses, calamarsons amb la seva tinta o pop a la gallega.

També acompanya molt bé uns bons « pintxos » d’ibèrics, amb fruits secs o olives.

Però això no és tot, si busques un maridatge de contrast, combina-ho amb plats dolços, postres i pastes… t’atreveixes?

Però com el preparem?

Hi ha moltes formes de preparar-lo i d’això també acabarà influint el nostre maridatge, ja que variarà lleugerament el seu sabor, et deixem a continuació algunes formes:

El podem preparar amb molts glaçons i una mica de suc de llimona i una rodanxa de llimona. Crearem així una beguda fresca i lleugerament àcida.

Una altra forma és canviant la rodanxa de llimona per una de taronja, d’aquesta forma aconseguirem un sabor més dolç.

I per últim, el podem preparar ben fred, amb poc gel i una mica de sifó i podem afegir-li també una rodanxa de llimona o taronja. Obtindrem així un vermut més lleuger i amb menys intensitat.

Com és el nostre vermut?

Sigui com sigui, no et pots perdre el nostre vermut 4 Arreplegats. Un vermut negre que elaborem amb una acurada selecció de vins i plantes aromàtiques, seguint la nostra pròpia fórmula tradicional.

En fem un tast? Compra’l aquí!