skip to Main Content

Anem a Prowein per quarta vegada!

Aquest any és el quart que el nostre celler participa a Prowein, la fira internacional referent del món del vi. Se celebrarà entre els dies 18 i 20 de març a la ciutat alemanya de Dusseldorf i s’espera acollir 6.616 expositors representants d’un total de 295 regions de 60 països del món. Així mateix, reuneix anualment diferents visitants de 130 nacionalitats diferents.

Celler Grau i Grau tindrà presència a Prowein sota la marca Catalunya i presentarem, entre d’altres, els nostres nous vins ecològics, una de les novetats que incorporem aquest 2018 al celler i que molt aviat en sabreu més detalls.

Fira Prowein 2016

Prowein, professionalitat vitícola.

Com ja us hem explicat en les altres tres ocasions que hem pogut participar a Prowein, la fira número 1 al món en vins i begudes espirituoses ens dóna l’oportunitat d’envoltar-nos en un ambient professional i en relació directa amb el nostre sector a més de poder conèixer les últimes novetats de la ciència vitícola.

El contacte directe entre experts de tot el món és evident. L’intercanvi d’idees, opinions, dubtes i suggeriments ens ajudarà a créixer com a celler i poder aprendre coses noves per tal de seguir avançant en el nostre projecte. A l’esdeveniment ens reunirem amb professionals de tots els perfils: minoristes i majoristes, importació i exportació, gastronòmics, hostalers, etcètera.

A més, Alemanya representa quasi el 20% del vi exportat de Catalunya. Es tracta d’un dels països més importants en el mercat del vi tant en vendes mundials com en importació; així doncs, com a celler purament català, aquesta participació per quart any a Prowein ens serveix d’oportunitat per seguir exportant els nostres vins a Alemanya.

Tot i que aquest país ocupa una alta posició en el sector de la importació de vins espanyols, el primer a coronar la llista és, sense dubte, la Xina. Es tracta del país que més ha impulsat el creixement de l’exportació vitícola espanyola en els últims anys.

Actualment, el nostre país ven més productes de millor qualitat i a preus més competitius. Aquesta és una de les dades que ens anomenen com a un dels principals exportadors de vi de tot el món. Estem molt orgullosos del nostre treball i de poder fer arribar els nostres productes a gairebé tots els punts de la Terra!

Fira Prowein 2017

Nous productes Grau i Grau

Durant els dies de fira Prowein a Alemanya podrem donar a conèixer els nostres nous productes. Aquests, com ja us dèiem abans, són els vins ecològics; la nostra nova imatge, renovada però amb la filosofia que sempre ens ha caracteritzat; i també productes no tan nous, però que segueixen triomfant.

Estem desitjant que arribi el març per poder viure aquesta experiència que, tot i que no és nova per a nosaltres, és un moment únic que ens encanta gaudir junts. És clar, us explicarem tots els detalls quan siguem allà i quan tornem us voldrem explicar les nostres vivències allà a Dusseldorf i, més concretament, a Prowein.

Brindem pel celler Grau i Grau i per la fira Prowein! Salut!