skip to Main Content

Hem assistit a Alimentaria 2018!

Aquest any ha començat amb moltes sorpreses i novetats. Durant el dia d’ahir, 17 d’abril, vàrem assistir a Alimentaria 2018, la fira gastronòmica referent i líder al nostre país. L’alimentació i les begudes són les grans protagonistes en aquesta experiència.

A nivell internacional, la indústria espanyola d’aliments i begudes és una potència mundial evident. Tenen presència en diversos sectors i Alimentaria 2018 és una oportunitat única que els professionals del món de la gastronomia no podem deixar perdre. Milers de compradors interessats de tot arreu assisteixen a Alimentaria cada any per trobar aliments d’alta qualitat i varietat.

Hem estat presents, concretament, al P3 stand 300, a l’àrea Fine Foods del nivell 0.

macari alimentaria 2018

 

Per a nosaltres, anar a Alimentaria 2018 ha estat una experiència que ens ha ajudat professionalment en molts aspectes:

  1. Ens hem relacionat amb persones influents del sector.
  2. La presentació dels nostres vins ecològics ha donat resultats molt positius.
  3. El contacte amb possibles clients.
  4. Ha estat una bona oportunitat per conéixer altres productes gastronòmics interessants.
  5. Hem conegut productes nous al mercat. Símptoma d’inspiració.

Un cop més, després d’haver viatjat fins a Düsseldorf per participar a la fira Prowein 2018, els vins ecològics del nostre celler han tornat a triomfar. Sempre és gratificant veure que les reaccions de tota aquella persona que coneix la nostra nova gamma ecològica són bones. Això ens dóna forces per tal de seguir treballant per millorar de cara a futures generacions!

ecològics alimentaria 2018

 

De la mateixa manera, Alimentaria 2018 recull anualment unes dades molt interessants a tots els que pertanyem al sector gastronòmic. Expliquen les oportunitats d’aquest sector amb les següents xifres:

El mercat nacional

  • Més de 46 milions de consumidors.
  • Es troba en quarta posició quant a vendes d’alimentació i begudes.
  • Gran potencial en el mercat de la restauració i els hotels.
  • Recuperació d’aquest mercat després d’anys de crisi.
  • Valor cultural del menjar molt alt.

Si ho comparem amb el mercat potencial de més de 422,5 milions de consumidors a tot el món… vol dir que en tenim moltes oportunitats gastronòmicament parlant! A més, hem de tenir en compte que cada cop més el corrent foodie és més present actualment, sobretot a Europa.

alimentaria 2018

 

Després d’aquesta síntesi, vosaltres també diríeu que la nostra visita a Alimentaria 2018 ha estat tot un èxit? Estem desitjant tornar a la propera edició!

Si tu també en vols saber més sobre els nostres vins ecològics, pregunta’ns!