skip to Main Content

Picapoll Cent·kat

10,95 

  • Criomaceració de les pells durant 16 hores. Fermentació alcohòlica a temperatura controlada de 14ºC-16ºC. Parada fermentativa amb aparició dels sucres residuals entre 8-10gr.
  • Net i groc brillant. Notes cítriques i d'albercoc, típic de la varietat Picapoll. Notes florals. Molt fresc.
  • Punt dolç fruit d'aturar la fermentació a una temperatura en fred. Bon equilibri amb l'acidesa. Subtil, sedós i lleuger. Toc cruixent en boca gràcies al seu lleuger carbònic residual en boca.
  • Perfecte per aperitius i tot tipus de peix i marisc. Entre 10ºC i 8ºC.
  • Caixa de 6 ampolles. Alçada: 150cm. Ample: 80cm. Llarg: 80cm. 100 caixes per palet. 25 caixes per pis. 4 pisos per palet. Pes del palet: 840kg.

Description

Combinació fantàstica entre tradició i avantguarda.

Amb aquest vi volem transmetre els orígens dʼuna varietat autòctona, amb un vi dʼacord amb la societat actual, fusionant així dos mons que no ens són tant llunyans.

Cent•Kat és un vi jove, fàcil, alegre i llaminer sense complicacions. Fresc, destinat a un públic jove però sobretot, pensat per agradar, amb una bombolla fina per tal dʼaconseguir un toc cruixent i modern.

En nas hi trobem notes cítriques i dʼalbercocs, típiques de la varietat Picapoll. El punt de dolçor combinat amb una acidesa equilibrada fa que el vi sigui subtil, sedós i lleuger.

Recomanem servir-lo a una temperatura entre 8°C i 10°C.

Ideal per aperitius i tot tipus de peix i marisc.

Informations complémentaires

Poids 1 kg