fbpx
Descobreix el nostre moscatell

El moscatell és un vi dolç intensament aromàtic que resulta perfecte per fer maridatges únics. On el contrast entre els aliments i aquest vi tan especial és la clau.

El nostre Moscatell 4 Arreplegats en boca és sedós, llaminer i elegant. Un vi dolç obtingut de forma tradicional. Amb un aroma molt característic, destaca també per deixar un sabor afruitat en boca.

El moscatell fascina per si sol, intens en nas i tota una explosió de sabor dolça i fresca en boca. Són moltes les possibilitats que ens ofereix.

Què hem de tenir en compte per gaudir d’un maridatge amb moscatell?

Al ser molt ampli amb aromes, es recomana servir-ho amb una copa àmplia. Gràcies a això, ens ajudarà a intensificar totes les sensacions que produeix en nas i així aconseguirem diferenciar amb millor exactitud tots els seus aromes.

Pel que respecta a la temperatura, amb tal de potenciar tots els seus aromes és recomanable que estigui entre els 10-12ºC.

Passem a l’acció! Com ho podem maridar?

A l’hora de maridar un moscatell ens poden sorgir dubtes de com fer-ho correctament, amb quins aliments acompanyar-ho, per les pròpies peculiaritats que té aquest producte.

Un vi dolç com aquest ens obre tot un món de possibilitats. És molt interessant tant per acompanyar amb entrants com per gaudir amb les postres. Podem jugar amb aquestes dues possibilitats que sens dubte ens generen grans combinacions.

Si volem acompanyar el moscatell amb els entrants…

Si ho volem acompanyar amb uns entrants, una de les opcions més encertades és combinar-ho amb foie. Mariden a la perfecció. El moscatell contrastarà amb la seva dolçor la intensitat de sabor del foie.

Continuant amb altres entrants, ho podem maridar també amb formatge. Tot un maridatge de contrast que juga amb els sabors d’una forma única. És recomanable fer-ho amb formatges forts o cremosos.

Maridar el sabor dolç del Moscatell amb uns formatges ben intensos com un formatge blau o de cabra o algun que aporti cremositat, és una sensació exquisida.

Si volem acompanyar el moscatell amb les postres…

En aquest cas, podem maridar el moscatell amb fruites fresques. Així doncs, ens proporcionaran un toc refrescant i molt especial.

A més, també podem gaudir d’un maridatge que mai falla i és combinar-ho amb dolços. Amb rebosteria, pastissos, pastes fullades, púdings…

I si vols gaudir d’un maridatge amb un toc diferent, et proposem fer-ho amb xocolata negra. Tot un descobriment!

A més, si t’apassiona la xocolata, aquí et deixem altres maridatges perfectes per gaudir del vi i la xocolata. Perfectes per gaudir de dos productes únics.

I si vols descobrir els punts claus per fer un maridatge perfecte, aquí podràs descobrir-ho.

Ara només queda posar-ho en pràctica. Ja sigui amb entrants o amb les postres podràs gaudir d’un maridatge únic.

Leave a comment