fbpx

Hem tornat, un any més, a la fira Prowein d’Alemanya, concretament celebrada a la ciutat de Düsseldorf. Sempre és un plaer assistir a aquest gran esdeveniment ja que és una molt bona oportunitat per conèixer persones de tot arreu que es dediquen al sector del vi, tal i com ho fem nosaltres des de l’equip de Celler Grau i Grau.

Concretament, aquesta era la quarta edició a la que hem assistit des que existeix el nostre celler. Ara més que mai teníem moltes ganes d’arribar per poder presentar les nostres novetats, que no han estat poques!

  • La nova imatge del Celler Grau i Grau. A la fira ens recordaven com a Vins Grau, el nostre anterior nom, i aquest any ens hem presentat com a Celler Grau i Grau. Un aire més fresc i modern que s’ha fet notar a Prowein.
  • Els productes ecològics. Aquesta nova gamma ha trepitjat fort a Düsseldorf, l’hem presentat amb moltes ganes i il·lusió perquè volem que agradi als comensals i que gaudeixin amb Grau i Grau.
  • Denominació d’Origen Pla de Bages. Hem representat aquesta D.O. sota la nostra marca, per tant, estem molt orgullosos de ser la imatge del Pla de Bages i de Catalunya, ja que aquest fet també fa referència al nostre treball amb el raïm Picapoll, única a la nostra zona.

ampolles de vi

 

Prowein 2018 s’ha celebrat entre el 18 i el 20 de març, tres dies en els quals hem rebut una gran acollida per part de tots els assistents. Hem conegut persones de totes les parts del món: Argentina, Sudàfrica, Israel, Xile… Una barreja de cultures que ens ha enriquit de dalt a baix. Com dèiem al principi del post, una bona oportunitat per entendre que el món del vi és tan immens com ho és la Terra i que a cada país es treballa de formes totalment diferents i emprant un procés d’elaboració que, en ocasions, poc té a veure amb la nostra manera de fer les coses.

Per a nosaltres com a celler petit i tradicional ha estat molt important presentar els nostres productes nous i aquesta neteja de cara i imatge que hem dut a terme en les darreres setmanes. La nova gamma de vins ecològics ha viatjat fins a Düsseldorf per guanyar-se un lloc a la fira Prowein i donar-se a conèixer entre persones de tot arreu.

També hem presentat un catàleg de productes del celler Grau i Grau on es podien veure les característiques de cadascun d’una forma molt gràfica i visual. D’aquesta manera esperem arribar a moltes més persones a més a més de les que ja van assistir a Prowein: un total de gairebé 60.000! Superant la xifra de la passada edició al 2017. Aquesta dada ens fa entendre que cada cop més el sector vitícola creix i evoluciona.

productes i catàleg

 

Esperem assistir a la propera edició de Prowein, al 2019, i que ho fem amb novetats. Presentar nous productes sempre és motiu de felicitat i de voler seguint créixer a poc a poc, però amb bona lletra. Fins l’any que ve, Düsseldorf!

Leave a comment