fbpx

Un any més, Celler Grau i Grau assisteix a la fira de vi més important d’Europa. Ja sabeu que ens referim a Prowein, l’esdeveniment que ens permet conèixer gent de tot el món vinícola. I la realitat és que Prowein 2019 ens ha brindat aquesta gran oportunitat que, és clar, hem aprofitat al màxim.

La fira va començar diumenge 17 de març, però nosaltres ja ens trobàvem dissabte a Düsseldorf per ultimar detalls. Hem estat en aquesta gran ciutat alemanya fins dimarts 19, dia en què finalitzava Prowein 2019. Han estat 3 dies de molta feina, però ha valgut la pena!

 

Setmanes d’esforç abans del viatge

La feina no començava el primer dia de congrés. Els mesos previs han estat clau per preparar tot l’esdeveniment, contactar amb possibles clients i també d’actuals, etcètera. Teníem bones expectatives i aquestes no ens han decebut gens!

Una vegada a Düsseldorf, com bé hem dit a l’anterior paràgraf, ens hem trobat amb molts dels clients que ja tenim. Hem tingut l’oportunitat de donar-los a tastar vins de noves anyades i ells han pogut veure noves imatges com de la DO Catalunya.

Podem dir que Prowein 2019 no només és l’oportunitat de guanyar nous clients interessats en els nostres productes, també de mantenir els actuals. És en aquest moment que podem saber com funcionen els nostres vins en els països europeus que estem presents.

Hem rebut visites de clients que tenim a França, Bèlgica, Holanda i Polònia. Van ser petites reunions en les quals ens han explicat la situació actual dels vins Grau als seus països i les expectatives de futur quant als productes.

Prowein 2019

 

Per altra banda, hem conegut gent molt interessant. Entre ells, importadors i distribuïdors de vins de països com:

  • Índia
  • Estats Units
  • Austràlia
  • Dinamarca
  • Irlanda
  • Polònia
  • Bèlgica
  • Ucraïna
  • Rússia

Són contactes interessats, sobretot, en vins ecològics, en la gamma alta i en cava. En el nostre stand han tingut l’oportunitat de tastar tots els nostres vins Grau i Grau. Les crítiques han estat molt bones i creiem que tenim altes possibilitats d’entrar en diversos mercats en un futur pròxim gràcies a totes aquestes persones que s’han interessat pel nostre producte.

Prowein 2019

 

I ara que ha finalitzat aquesta edició de Prowein 2019?

Ens esperen setmanes i fins i tot mesos en els quals hem de centrar gran part de la nostra feina a contactar amb els possibles interessats. Recordar-los els vins que van tastar i de veure les possibilitats reals de tenir una bona relació comercial i distribuir els vins Grau a diferents països. En definitiva, donar-los a conèixer al món!

Aquesta és la feina postfira, la qual volem i desitgem que doni els seus fruits fins a tornar l’any vinent a una nova edició: Prowein 2020. Ja tenim les dates oficials: serà del 15 al 17 de març.

Us volem refrescar la memòria. Recordeu les nostres sensacions després de Prowein 2018? Va ser un any clau per donar-nos a conèixer amb la nova imatge de la V Generació. Per tant, a Prowein 2019 ja ens recordaven amb la cara ben renovada!

Nosaltres pensem que cada any ho passem millor! Què hi creieu vosaltres?

Leave a comment