skip to Main Content

Regals per amants del vi

Tenim les propostes perfectes per regalar aquest Nadal a un autèntic amant del vi. Si a casa també tens algun “winelover” et deixem algunes recomanacions per a ajudar-te a encertar segur.

O inclús si ets tu el gran expert en vins a casa, perquè ho puguis afegir a la teva carta al Pare Noel o als Reis Mags.

Objectes indispensables, experiències, vins… t’ho detallem tot a continuació perquè tinguis molt on escollir:

Comencem amb alguns objectes que ha de tenir un bon amant del vi:

Un termòmetre per als vins.

Cada vi s’ha de servir a una temperatura correcta, però com podem saber si està en el seu punt òptim? Un bon termòmetre ens ajudarà a descobrir-ho. Ens dirà la temperatura precisa i exacta del vi que tenim per servir.

Perquè recorda que una temperatura inadequada del vi ens pot distorsionar aromes, sabors i sensacions. I no el gaudirem com correspon.

Un airejador de vi.

Ens permet apreciar les aromes més complexes i que es redueixi els gasos inerts que hi ha de forma natural dintre de l’ampolla. Aconseguint així suavitzants els tanins i obrir el vi.

Un decantador de vi.

És un element essencial per a tot amant del vi ja que ofereix la possibilitat de diferenciar i apreciar millor els vins negres, especialment recomanat per als més joves.

Passar el vi de l’ampolla al decantador ens ajudarà a que eliminar qualsevol element o sediment que pugui estar present al vi. Ens ajudarà també a que pugui respirar el vi i a obrir aromes i sabors.

Copa AFNOR.

Una copa dissenyada per poder fer un tast de qualsevol vi, gracies a la seva forma determinada i a unes mesures especifiques.

Una experiència enoturísitica

Qualsevol amant del vi agrairà un regal com aquest: un recorregut entre present i passat per conèixer el nostre celler i descobrir tota la nostra tradició elaborant vins. En un entorn únic, amb molta historia i grans curiositats. I per suposat, amb tast de vins inclòs. Descobreix més aquí.

242112133 163304012622569 6254784501781590163 N

Vins amb el sabor del Bages.

I què hi ha millor que regalar un bon vi? Els nostres vins són fruit de la tradició i la innovació. Un regal per descobrir tot el sabor del Bages. Descobreix-los a la nostra botiga online.

Nosaltres et deixem alguna proposta per sorprendre:

L’Alçat, la nostra gran novetat del 2021. Un vi per descobrir.

El Picapoll, un vi únic i propi del Bages.

El Sumoll, una aposta segura. Transgressor i diferent.

Zlçat 1