fbpx

A Celler Grau i Grau treballem les vinyes a la terra del Pla de Bages per obtenir uns resultats exitosos. Els nostres vins són diferents entre ells i cadascún aporta quelcom diferent.

T’expliquem la filosofia de cada grup de vins de Celler per tal que puguis gaudir-los en qualsevol ocasió. No oblidis els maridatges que et recomenem al nostre blog!

Cent·Kat

Joves i ecològics. Amb un toc més dinàmic, són els vins amb esperit més jove de la nostra família. Ideals per ser consumits en qualsevol ocasió i brindar amb ells.
Són vins ecològics, perquè a Cen·-Kat ens preocupa el medi ambient i la producció purament ecològica. Amb el raïm autòcton de la nostra terra, el Pla de Bages, el Picapoll és el producte estrella d’aquesta col.lecció.
Amb aquest vi volem transmetre els orígens d’una varietat autòctona. Amb un vi acord amb la societat actual, fusionant així dos mons que no són tan llunyans.
Uns vins

Col·lecció Jaume Grau i Grau

Sofisticació, elegància, gamma alta. Vins d’alta qualitat que evoquen als quals ja feien els nostres avantpassats. Amb els vins de la col·lecció Jaume Grau i Grau, volem que retrocedeixis en el temps. La V generació del celler elaborem la nostra Col.lecció Jaume Grau i Grau el més semblat possible a com es feien fa 50 anys.

Vins monovarietals en els quals s’empra el 100% del raïm que defineix a cadascun dels productes d’aquesta gamma. Un producte autèntic, sense cap tipus de coupages.

Gràcies a les sensacions que aporten aquests vins, recordem per què estem aquí i d’on venim.

 

Jaume Grau i Grau

Vins d’allò més especials. Els seus colors, lluminosos i amb volum, fan que l’experiència de provar aquests vins sigui única. Els raïms emprats ens donen com a resultat uns vins amb caràcter, de la nostra terra, de producció 100% catalana.

De producció ecològica, els vins de Jaume Grau i Grau cuiden del medi ambient. El resultat identifica la zona on ens trobem: el Pla de Bages.
La identitat dels vins d’aquesta col·lecció reflecteix la filosofia del nostre celler: tradició, passió i família. Tot el que fem, ho fem gràcies a l’experiència, l’afecte per la terra i el valor de l’esforç. El que ens ha aportat cadascuna de les generacions anteriors del Celler Grau i Grau.
Uns vins
Amb quina col·lecció dels nostres vins et quedes avui? Entra a la botiga online i decideix-te 🙂 .

Leave a comment