fbpx

Apostem per la cura del medi ambient amb vins ecològics

Amb motiu del Dia Mundial de l’Educació Ambiental us volem explicar tot el que fem des de Celler Grau i Grau per la conservació del nostre entorn, cuidant i respectant la nostra terra.

És un dia per ser més conscients que mai que el medi ambient no és una font inesgotable de recursos i que existeix un fràgil equilibri entre l’entorn i els humans. És per això que l’educació mediambiental és fonamental per sensibilitzar sobre la importància de cuidar el medi ambient i protegir el nostre planeta. Un dia important per reforçar aquest missatge.

A Celler Grau i Grau sempre hem apostat per aquests valors i filosofia, on prima el màxim respecte cap a la terra. Gràcies a l’elaboració de vins ecològics aconseguim aportar el nostre granet de sorra. Amb aquest tipus de producció de vins sostenibles també aconseguim guanyar en identitat i ser més fidels als nostres orígens.

vinya ecològica

Però quina és la base de l’agricultura ecològica?

Sens dubte, és treballar la terra de forma menys agressiva i elaborant productes molt més naturals amb poca intervenció maquinària. Una forma més sostenible d’elaborar els vins i que també ens apropa als nostres orígens.

Com s’aplica a la vinya aquest tipus d’agricultura per produir vi ecològic?

Els fertilitzants que s’utilitzen són orgànics, d’origen natural.

No s’hi afegeixen químics a les parcel·les de cultiu i s’utilitzen sempre pràctiques manuals.

Els nostres vins ecològics compten amb certificat CCPAE.

Nosaltres al Celler, i ja des de fa un temps enrere, hem optat per començar a elaborar alguns dels nostres vins de forma ecològica.

Uns vins que compten amb la certificació CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica). Aquest organisme s’encarrega d’auditar i certificar els productes agroalimentaris ecològics que es produeixen a Catalunya.

La certificació ecològica garanteix que els productes han estat produïts seguint les normes de l’agricultura ecològica, controlant tot el seu procés.

 

vins ecològics

Viu una experiència 100% ecològica.

Nosaltres et convidem a viure amb nosaltres una experiència 100% ecològica. Saps com? Descobreix els nostres vins ECO, una gamma de vins pensats per cuidar el nostre entorn i que a més, aporten grans beneficis a qui els consumeix. Són un gran antioxidant, ajuden a millorar la funció cognitiva i ajuden també a prevenir problemes cardiovasculars. Ara que ja coneixes alguns dels seus beneficis, toca fer-ne un tast, no creus? Els podràs trobar tots a la nostra botiga online.

I per completar la teva experiència, res millor que viure-ho en primera persona. Vine a descobrir les nostres vinyes i t’explicarem de primera mà com cuidem la terra i la vinya i com elaborem els nostres vins al Celler. Un recorregut que no et pots perdre, organitza aquí la teva visita.

Leave a comment