fbpx

Has sentit alguna vegada a parlar dels vins vegans? Probablement penses que qualsevol vi ja és vegà per naturalesa, però en l’actualitat és molt recurrent trobar productes sota aquesta categoria per una sèrie de característiques que compleixen.

Per començar aquest post, primer hauríem d’esclarir què és el veganisme. Doncs bé, no només té relació amb l’alimentació, sinó amb qualsevol classe d’explotació animal. Per exemple, evitar productes que han estat testats amb animals, no utilitzar peces de roba que procedeixin d’una forma o d’una altra de la fauna, etcètera.

Ens centrem en les dietes veganes. Les persones que formen part del veganisme no mengen en qualsevol cas cap aliment que és produït o procedent dels animals: ni llet, ni mel, ni ous… per tant, els productes vegetals són protagonistes en la font principal d’aliment dels vegans.

raïm vins vegans

 

Què són els vins vegans?

Llavors, tornem a la pregunta: quin vi no és vegà? Si es produeix del raïm, no hauria d’existir el debat. La resposta és clara: els vins ecològics són els coneguts com vins vegans.

Això és degut al fet que els productes de gamma ecològica no s’elaboren amb procedents químics ni similars, sinó que l’origen és 100% vegetal i el raïm és purament ecològic. Per tant, partim d’una matèria primera d’aquesta categoria.

 

El vi ecològic, el vi de moda

Els vins ecològics són cada cop més populars entre els amants de l’enologia. Serà per les característiques que els defineixen?

A Celler Grau i Grau produïm vins de gamma ecològica i ja fa un any que us ho vam explicar al nostre blog. No volem que et perdis el que expliquem sobre aquesta innovadora categoria:

Vins ecològics: característiques i beneficis

 

Tot un privilegi per a la salut

El vi té molts beneficis per a la salut; per tant, si sumem que és ecològic… encara en té més!

I és que el mite tan conegut que beure una copa de vi al dia és bo per a l’organisme, és cert. Perquè aquest producte, entre altres coses, prevé algunes malalties per ser un gran antioxidant, és un bon aliat per a la salut dental, té una funció crema grassa… i molt més! Coneix la resta de beneficis del vi per a la salut.

 

Vols gaudir d’una experiència 100% ecològica?

Si vols conèixer de primera mà com s’elaboren els vins de gamma ecològica, para atenció! Al nostre celler duem a terme activitats enoturístiques que consisteixen a visitar les instal·lacions i les vinyes. A més, podem resoldre tots plegats els dubtes que sorgeixin i aprofundir en el tema dels vins vegans i ecològics.

A la visita us ensenyarem les sales d’envelliment, el celler, les vinyes i realitzarem una degustació dels dos vins que més us agradin del nostre catàleg. Un dia més que complet per compartir amb qui més vulguis!

T’hi animes? Només escull un dia, concerta visita i… t’esperarem amb els braços oberts!!

vins cent kat

Leave a comment