fbpx

T’esperem a la Barcelona Wine Week 2020

Visita’ns a la Barcelona Wine Week 2020. Estem molt contents d’anunciar-vos que estarem del 3 al 5 de febrer a la BWW al Recinte Montjuïc de Barcelona.

La BWW és un nou esdeveniment organitzat per la Fira de Barcelona a través d’Alimentaria Exhibitions. Quant a l’objectiu d’aquesta fira, és potenciar el sector vitivinícola espanyol.

El Celler Grau i Grau hi participarem sota la marca Denominació d’Origen Pla de Bages i ens podreu trobar al Pavelló 8 Stand C650 amb gran part dels nostres vins.

Podreu conèixer els nostres vins ecològics com els de la col·lecció Jaume Grau i Grau (Avrvm, Merlot, Selecció Especial) o la col·lecció Cent·Kat com el Picapoll o el Negre jove. I per exemple, també els vins Jaume Grau i Grau com el Sumoll, Garnatxa, Syrah…

Barcelona Wine Week 2020

Descobreix Fabulous 50 by Woman

 La Barra Fabulous 50 by Woman és una iniciativa de la BWW. Convé destacar que es tracta d’una barra on podràs degustar 50 vins dirigits, elaborats o promoguts per dones. El visitant pot degustar els diferents vins lliurement, amb l’ajuda de fitxes informatives.

Des de Celler Grau i Grau participarem a la barra Fabulous 50 by Woman amb el nostre Sumoll. No et quedis sense degustar-ho, ho podràs trobar a l’espai HUB del pavelló 8.  

Barcelona Wine Week 2020

El Sumoll és una edició limitada de 2733 ampolles, un vi pels amants dels vins transgressors. Deixa’t sorprendre pel seu color intens i les notes de cirera madura. En nas, és molt rústic, amb predomini de les aromes afruitades i florals i amb notes de terra humida. Sens dubte, un vi que no et deixarà indiferent.

Ens faràs una visita per tastar-lo?

Què suposa la Barcelona Wine Week 2O2O?

Sens dubte, la Barcelona Wine Week 2020 suposa una gran oportunitat per al Celler Grau i Grau per poder formar part d’una fira tan important del nostre sector i poder envoltar-nos d’un ambient professional. 

Resumidament, es tracta d’un esdeveniment amb una visió de potenciar la internalització dels vins que hi participen. Ja que un dels objectius és millorar la imatge i el valor dels vins d’aquí en els mercats internacionals. Suposarà així doncs, un lloc per grans oportunitats de negoci i de conèixer millor les noves tendències del sector.

En aquesta Barcelona Wine Week 2020 hi participaran més de 600 expositors en un espai de més de 30.000 m². Un recorregut pel territori espanyol. Amb això, es pretén potenciar les singularitats de cada zona. Un lloc per gaudir de l’experiència del vi i la seva cultura, on aprendre i experimentar.

Per últim, estem desitjant que ens vingueu a visitar i viure aquesta experiència. Veniu a conèixer els nostres vins i no us oblideu de degustar el Sumoll a l’espai Fabulous 50 by Woman. Us hi esperem!

 

 

 

Leave a comment